Tres cobertes (Espanya, Holanda i Alemanya,) i el mateix llibre 

Escollit un dels millors llibres del 2014 per Google Play 

Presentació a Barcelona 2014:  

Òscar Dalmau a La Casa del Llibre.  

"Pep Bras escriu tan bé que a mi m'agradaria viure en una de les seves novel·les" 

Andreu Buenafuente 

"Quina novelassa ha escrit el Pep Bras!" 

Carmen Juan 

"M'ha abduït. La Sion es mereix una saga" 

Núria Torreblanca 

L'aventura, el romanticisme i el detall històric s'entrellacen en aquesta poètica i captivadora novel·la sobre els misteris del passat, el dolor que causen els sentiments i l'herència que els pares transmeten als seus fills. 

"Una absoluta delícia" 

Juan Cruz 

Un passeig visual 

Galeria de dibuixos, esbossos i imatges de La nena que feia parlar les nines, alguns extrets del quadern de notes utilitzat durant l'escriptura de la novel·la. Clica a la imatge per veure-ho.   

Primeres pàgines 

Clica a la imatge per descobrir com comença  la novel·la 

Al començament del segle XX, una forta tempesta fa naufragar un transatlàntic procedent de Barcelona davant l'illa brasilera d' Ilhabela, un paradís gairebé verge en què els seus humils habitants viuen plàcidament envoltats d'una natura exuberant i mites com el del poderós jaguar Gápanemé. El jove Joan Bras, que sobreviu gairebé miraculosament al naufragi, viurà una apassionada història d'amor amb la Catarina, l'atractiva vídua que exerceix els oficis de doctorat a l'illa.  

 
 

Així arrenca La nena que feia parlar les nines, una novel·la èpica per les pàgines de la qual veurem desfilar artistes de la ventrilòquia i de l'il·lusionisme, romàntics que somien amb donar a conèixer la genialitat de Gaudí pel món, assassins que no ho semblen, secrets inconfessables i dones que s'enamoren de l'home equivocat. Un viatge ple d'emocions que culmina en el fascinant París dels anys 20. 

LA NENA QUE FEIA PARLAR LES NINES